Nieuwsbericht

WinterFeest-Kerstmarkt bij de Historische Vereniging Barendrecht

WinterFeest-Kerstmarkt bij de Historische Vereniging Barendrecht

Tijdens het WinterFeest op zaterdag 14 december is de Historische Vereniging Barendrecht (HVB) weer geopend. Binnen het museum is een gezellige kerstmarkt met een gevarieerd aanbod ingericht.

De Zoete Verleiding staat er met bonbons en chocolade Kerstversieringen en kaaswinkel “De Weypoort” is aanwezig met Rotterdamse kaas- port en de inmiddels bekende advocaat met chocolade. Bij Bonny Bee op de kraam de beschilderde kerstballen, verder staan er kramen met diverse Kerst en verjaardagskaarten, met een groot assortiment kaarsen en een kraam met bijzondere kralen en kettingen. Verder zijn er nog enkele andere kramen gevuld door particuliere creatieve personen waar leuke kerstgeschenken te vinden zijn, zoals brocanterie en nog veel meer.

De Historische Vereniging Barendrecht verkoopt op deze kerstmarkt films op Dvd over verschillende Barendrechtse interessante gebeurtenissen, bedrijven en verenigingen. Tevens worden er Dvd’s getoond uit de HVB-collectie in D ’Ouwe School.

De Historische Vereniging Barendrecht aan de Dorpsstraat 150a, (naast de Watertoren), is op 14 december geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Ga terug